Bliv frivillig

Vil du gøre en forskel og blive en del af et fællesskab? Så tag fat i os og hør om dine muligheder eller få et overblik over hvilke frivillige sociale foreninger og aktiviteter der findes i Rødovre.

Bliv frivillig

Hjælp til opstart

Har du brug for hjælp til at starte en forening, samle andre om en sag eller handle på en god idé? Så tilbyder vi hjælp og sparring. Det eneste det kræver er, at du bliver medlem. Medlemskab er gratis.

Bliv medlem

Hjælp til lokaler

Laver I frivilligt arbejde med fokus på fællesskab og det sociale og mangler I et sted at holde jeres møder eller aktiviteter? Så bliv medlem hos os og lån vores lokaler i Rødovre ganske gratis.

Bliv medlem

Hjælp til rekruttering og fastholdelse af frivillige

Har I en god sag, men mangler flere bankende hjerter til at drive værket? Så gør vi jer klogere på, hvad der skal til for at få nye frivillige og beholde dem i jeres organisation/gruppe. Bliv gratis medlem og lær om rekruttering og fastholdelse, så I kan styrke jeres arbejde.

Bliv medlem

Hjælp til fundraising

Har du brug for at rejse penge til en sag eller til fællesskabende aktiviteter?

Så hjælper vi dig med at finde ud af om du kan søge penge og hvordan. Bliv medlem i dag – det er ganske gratis.

Bliv medlem

Hjælp til markedsføring

Vil I nå længere ud eller ud til de helt rette mennesker med jeres frivillige sag eller sociale aktivitet? Vi kan markedsføre jer og hjælpe jer med at lægge de planer som gør, at I kan få de rette frivillige, få flere deltagere eller gøre jer bemærkede på den helt rette måde. Bliv gratis medlem og få gratis markedsføring af jeres tiltag, hjælp til strategi og bliv matchet med nye frivillige.

Bliv medlem
Rødovre Frivilligcenter & Selvhjælp

Bliv medlem – sammen er vi mere for fællesskabet

Laver du eller vil du lave frivilligt socialt arbejde, eller repræsenterer en social forening eller gruppe i lokalområdet? Så har du mulighed for ganske gratis at blive medlem af Rødovre Frivilligcenter & Selvhjælp og få:

  • Mulighed for at låne lokaler i Rødovre gratis
  • Mulighed for hjælp til alt det, der kan være svært. Fx at starte en aktivitet eller forening op, at konflikthåndtere og skabe et godt miljø at være frivillig i, at rekruttere og fastholde frivillige, at skabe opmærksomhed om og søge penge til sagen
  • Adgang til kurser, workshops, foredrag og events, indenfor temaet frivilligt socialt arbejde
  • Adgang til medlemsportalen med masser af viden og værktøjer
  • Et nyhedsbrev om relevante tilbud og muligheder
Ansøg om medlemskab her

Fandt du ikke det, du ledte efter?

Skriv endelig til os, hvis du har spørgsmål til eksisterende tilbud og projekter, eller hvis du har ønsker til tilbud, som du ikke kan finde her på siden.